supernova logo

★★★★★
20
1000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, aqua park
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar
Hotel Green Nature Diamond

Opis

Lokacija: Hotel Green Nature Diamond je smešten na samoj plaži, zauzima površinu od 40 000 m2, od centra je udaljen oko 1 km, od aerodroma Dalaman je udaljen 95 km a od aerodroma Bodrum 145.

Sobe: Green Nature Diamond hotel aspolaže sa 639 smeštajnih jedinica (28 m2), svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, ketler i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Green Nature Diamond ima glavni restoran u kome se služe svi pansionski obroci uključujući kasni doručak i kasnu večeru, 4 a la carte restorana (italijanski, meksički, riblji i internacionalni) i ukupno 6 barova u kojima se služe užine, poslastice i domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Od dodatnih sadržaja hotel Green Nature Diamond ima shopping deo koji obuhvata butik, market, zlatataru i suvenirnicu, servis za pranje i peglanja veša, rent a car, internet centar, usluge babysitting – a, lekara i frizerskog salona.

Sport i zabava: Gostima Green Nature Diamond hotela na raspolaganju je veliki spoljašnji bazen (1300 m2), jedan manji namenjen deci i jedan unutrašnji. U svom sastavu Green Nature Diamond ima Spa i Wellness centar koji poseduje tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, đakuzi, slanu sobu, vitamin bar i različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana. Za ljubitelje aktivnijeg odmora obezbeđen je fitnes centar, dok profesionalni animatori organizuju razne sportske i tematske animacije tokom celog dana i večeri – jutarnja gimnastika, kursevi plesa, step aerobik, stoni tenis, boćanje, igre na bazenu, vaterpolo i odbojku na plaži. Za najmlađe postoji igralište, mini klub u kome se organizuje animacija i mini disko u večernjim satima.