supernova logo

★★★★★
20
avionom
all inclusive
bazen, restoran, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv, mini-bar
Hotel Orka Lotus Beach

Opis

Lokacija: Hotel Orka Lotus Beach nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra Marmarisa, gde se nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica kao i bazar udaljen je 6 km, dok je od centra Ičmelera udaljen 2 km. Od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km, a od aerodroma Bodrum 140 km.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Orka Lotus Beach nalazi se više hotela i barova. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la cart restorana turske, azijske i italijanske kuhinje i 5 barova, od kojih jedan služi goste 24 h dnevno. Od dodatnih usluga, koje se doplaćuju, gostima hotela Orca Lotus Beach na raspolaganju su servis za pranje i sušenje veša, rent a car, kao i usluge doktora.

Sport i zabava: U sastavu Orka Lotus Beach hotela nalaze se spoljašnji bazeni za odrasle, bazen za decu, bazen sa toboganima, kao i unutrašnji bazen. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Orka Lotus Beach hotel ima dnevnu i večernju animaciju.