logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
STEPA STEPANOVIĆ - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski
  • Prodajni kurs banke Intesa: 119.9465
  • Srednji kurs NBS: 117.5946

Letovanje > Turska

Turska letovanje 2019

Kada je u pitanju Turska letovanje u ovoj zemlji će vam uvek pružiti dobar odmor, kvalitetan shopping i svakodnevnu zabavu za sve generacije. Reč je o državi na dva kontinenta, koja se nalazi u jugozapadnoj Aziji, dok oko 3% njene teritorije pripada jugoistočnoj Evropi. Turska izlazi na čak četiri mora: Crno, Egejsko, Mramorno i Sredozemno more. 

Letovanje u Turskoj je praksa turista iz celog sveta, jer se njene obale mogu pohvaliti lepim plažama, bistrim morem, ljubaznim lokalnim stanovništvom i preko 300 sunčanih dana u godini. 


Najpopularnije destinacije za letovanje u Turskoj

Ukoliko je vaš izbor Turska letovanje će vam pružiti priliku da upoznate i njenu bogatu tradiciju i istoriju, o kojima svedoče mnoge građevine, trgovi i ulice širom Turske. Najtraktivnija turska letovališta su Bodrum, Kušadasi, Antalija, Marmaris, Alanja, Side, Kemer i Belek, u kojima možete pronaći hotele od 2 do 5 zvezdica, a kvalitetan smeštaj svakako ulazi u sastav većine aranžmana za letovanje u Turskoj. 

Hoteli u Turskoj

Naročito se izdvaja Antalijska regija, koja ima izuzetno atraktivnu ponudu za svoje posetioce, u vidu luksuznih hotela, urbanog noćnog života i prelepo uređenih odmarališta. Letovanje u Turskoj je uvek dobra ideja za one koji žele dinanamična i lepa letovanja, uz mogućnost uživanja na nekim od najlepših svetskih plaža, a sve o željenom aranžmanu saznajte u našoj agenciji Supernova Travel.

Prema novoj regulativi koja će se primenjivati do 31.12.2015. god, pasoši i druge putne isprave stranaca koji ulaze na teritoriju Republike Turske moraju da imaju rok važenja 60 dana od isteka vize/roka bezviznog režima/roka boravišne vize.
Po pitanju važenja pasoša državljana Republike Srbije, a imajući u vidu da je period bezvizng režima 90 dana, državljani Republike Srbije koji putuju u Republiku Tursku moraju imati rok važenja putne isprave 150 dana tj. 5 meseci od dana ulaska na teritoriju Republike Turske.Region Broj hotela
Alanja Alanja 45
Antalya Antalya 16
Belek Belek 28
Bodrum Bodrum 17
Fetije Fetije 12
Kemer Kemer 36
Marmaris Marmaris 19
Side Side 33

Pretraga hotela

Prijavite se na newsletter