logo
BEOGRAD CENTAR - Majke Jevrosime 29, (011) 33 73 183
BEOGRAD STEPA - Generala Štefanika 39, (011) 33 73 183
  • srpski
  • engleski
  • ruski

Letovanje > Egipat

Egipat leto 2020

Kada je u pitanju Egipat putovanje je ono što vas dovodi kod nas, a evo i šta istorija kaže, u čemu leže čari Egipta:

Egipat aranžmani su uvek popularni, a aranžman Egipat leto 2020 vas upravo vodi u ovu zemlju misterije, avantura i neprocenjivih blaga, kolevka civilizacije i raskršće istorije, i zemlja koja privlači turiste čitavog sveta da krenu na putovanje kroz prohujala vremena. 


Putovanje u Egipat 

Ova drevna postojbina faraona, piramida i fantastičnih hramova, tle na kom je hrišćanstvo procvetalo, danas nudi svakom avanturisti i posetiocu nebrojene mogućnosti da doživi lepotu i čari orijenta, a kada je u pitanju letovanje Egipat se zaista ne može svrstati među klasične letnje destinacije.

Brojni i raznovrsni kulturni sadržaji, putovanje kroz istoriju, obilazak znamenitosti privlači mnogobrojne turiste tokom čitave godine. Mogućnosti za odmor, mnogobrojne aktivnosti na vodi, boravak u pustinji, jahanje kamila, vožnja brodićima po koralnim ostrvima - samo su neki od razloga zašto se Egipat razvio u nezaobilaznu turističku destinaciju svakog putnika koji želi aktivni  boravak i nezaboravne utiske koje će iz ove čarobne zemlje poneti sa sobom.

Hoteli u Egiptu

Kao što vam je verovatno donekle i poznato, Egipat kao glavni vid smeštaja nudi hotele, mahom luksuzne sa vrhunskom uslugom, čiji tip je baziran na ugovorenoj usluzi u samom hotelu, i gde ćete na jednom mestu imati sve što vam je potrebno.

Hoteli u Egiptu se odlikuju vrhunskim smeštajem, kao i brojnim aktivnostima koji svaki od njih poseduje, kako bi gosti što svestranije i kvalitetnije provodili vreme. Mnogi od njih imaju dodatne zabavne sadržaje za decu, kao i animatore, a ono što se podrazumeva je da svaki od njih ima svoj izlaz na plažu. 

Kada je u pitanju Hurgada Egipat last minute, kao i first minute ponude ćete naći na našem sajtu, a aranžmani za Hurgadu čekaju na vas! Najbolje hotele i najlepše plaže naći ćete baš u Hurgadi, zbog kojih  je ovo letovalište i najpopularnije u Egiptu, a za konkretan aranžman posavetujte sa našom agencijom Supernova Travel, koja uvek izdvaja samo najbolje za vas!

Savet:
Zbog specifičnih bakterija česti su stomačni virusi, pa je poželjno koristiti probiotike.

Probati:
čorbu od molokije, sok od guave.

Posetiti:
Muzej u Kairu, Sfingu u Gizi, Dolinu Kraljeva, Manastir Svete Katarine.

Egipatska viza i usluga viziranja  (25$ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju u Hurgadu pre pasoške kontrole  


Region Broj hotela
Hurgada Hurgada 49
Sharm el Sheik Sharm el Sheik 46